Sende Üye Ol Para Kazan

14 Ağustos 2007 Salı

Pusat Dizisinin Fragmanı ve Osman Sınav

Pusat Yakında Ekranlarda!Yeni sezonda ekranlara gelecek olan Pusat filminin fragmanı sizler için geliyor...
Osman Sınav Pusat Dizisi ile yine ekranların vazgeçilmesi olacağa benziyor.Şimdiden büyük yankılara neden olan Pusat Dizisi, boks severleri ve izleyenleride heyecanla bekliyor.Bundan önce bir çok başarıya imza atan Osman Sınav, Deli Yürek filmindeki Yusuf Miroğlu karakteri,Kurtlar vadisindeki Polat Alemdar karakteri ve şimdi de yeni bir trend olacak olan Sivaslı Boksör ile ekranlara gelecek.Sivaslı boksörü ise ünlü oyuncu Almanların dilinde Luk Piyes oalrak geçen Haluk Piyes olacak.Haluk Piyes sadece oyunu ile değil yakışıklığı ile de kızların gönlünde taht kuracaktır.
Son zamanlarda ise boks turnavaları ile adını duyduğumuz Tarık Solak ise filmin diğer oyuncularından.Ünlü organizatör ise ilk defa bir filmde oyunculuğunu konuşturacak.Kimbilir belki Morgan Fragman gibi Milyon Dolarlık Bebek(Million Dolars Baby)'deki gibi bir antronör olacaktır..

Osman Sınav Yine İşini Biliyor... Her zamanki gibi Türk halkına elinden gelen herşeyi yaparak onalara inanılmaz sahneleri ekranlara taşıyarak Efsane olmaya devam ediyor..
Son yaptığı sinem filmi olan Pars ile pek tutulmamış olması ve Acı hayat finalinin pek beklenmedik bir osunç vermesi Osman Sınav hayranlarını bu dizi çıkmadan tereddüte düşürmüş olup, yine izleyici kaybına uğrayacağı düşünülürken Pusat Dizisinde farklı bir konu ve konsepti ele alması Osman Sınav hayranlarını biraz da olsun rahatlattı.
İşte o beklenen Pusat Dizsinin videosu sizlerle...

www.Osmansinav.info [Osman Sınav Fan Sitesi Editörü]



Hiç yorum yok: